Van alle garens die gesponnen worden in onze spinnerij kunt u ook truien bestellen op maat.

Alle truien en andere kleding wordt in de werkplaats gemaakt van de zachtste Waddenwolletjes.

Vraag naar de mogelijkheden!

Deze prachtige variant op de visserstrui van Peasens Moddergat is gebreid met 3 tinten fuchsia roze. Ik kwam op dit idee door de kleuren van het Noorderlicht die te zien waren boven het Wad. Het heeft een grote ruime kol. Ook de weerlichtflits, kabels en godsoog is erin verwerkt.

maat M  VERKOCHT

Deze enorme omslag doek is gebreid van enkel gesponnen draad in de kleuren van een oesterschelp die ik ook op  dezelfde plaats is gevonden, hoe bijzonder is dat? Aan de omslagdoek zit nog een roezel en dit geeft een de doek een sierlijke uitstraling.

De afmeting is van deze soepel vallende shawl is 0.90 x 2.20 en is daardoor op meerdere manieren te dragen.

€ VERKOCHT

Deze trui doe je niet meer uit. Hij is gebreid van een blauwe texelaar en dat zorgt voor de nuances in de grijze kleur. De hoody heeft een buidelzak om je handen lekker in te stoppen en de capuchon maakt het helemaal compleet. Het garen is een fijne draad zodat je de hoody al vrij snel kunt dragen en niet snel te warm wordt maar je verwarming kan zeker lager.

Maat L  €225.00 Verkocht

Is wel in wit met een vleugje grijs hier en daar in maat L/XL

Wad'n muts,

Heerlijk warm met een dubbel gebreide boord wat heerlijk warm is over de oren. Deze muts is verkrijgbaar in wolwit, diverse grijstinten, bruin en gestreept.

Voor slechts € 39,95 heb je al een heerlijke muts van een uitstekende kwaliteit puur Waddenwol, bestel m snel!